Tag From Intan

fuhh….hati rasa tak best….a series of unfortunate event happened, makanya perasaan pun rasa cam gelembung2 tak best gitu..

mari buat tag from Pn Intan Choclairissa~

5 Nama Samaran:

1) Jamie

– dapat masa mozac, kakak dorm kasik. melekat smpai tua bangka

2) Uda

– panggilan dalam famili

3) Kakak

– panggilan adik aku kepada aku, dia je sorang tak panggil uda or kak uda

4) Mie

– panggilan kawan2 rapat

5) Nur

– kalau orang tak kenal aku tiba2 emel untuk urusan2 official, mereka selalu address aku as ‘Nur’.

5 Tarikh Penting:

18 Jan – besday aku
25 Sept – Besday Nasir
1 july – besday Icad
11 october- tarikh kawen
6 jun – besday mak

5 perkara buat smlm:

– pegi miting dept yang hampeh
– chatting pasal kim kardashian ngan enol
– buat plan for dinner dept
– bawak icad pegi klinik
– brekpas ramai2 kat kantin

5 perkara buat saya gembira:

– dapat adiah
– dapat duit
– dapat cuti panjang
– dapat makan sedap
– keadaan sihat walafiat

5 sebab jawab soklan:

– sebab blog ni da 8 thn tak updet
– tag from intan
– emosi tgh tak stabil
– tengah free takde mende len nak buat
– cam da 8 thn tak buat tag dari sape2

5 orang untuk di tag:

– nak tag azlin tee, tapi da lama ko x hapdet blog
– nak tag bibranie, tapi ko pun lama x hapdet blog
– nak tag klise, tapi klise sibuk nampak kat miri (oi, sabtu ni aku pegi borneo rainforest)
– nak tag nasir, dia x de blog
– nak tag icad, dia tak pandai pun ber blog, haha

11 Responses to “Tag From Intan”


  1. 1 enol March 24, 2011 at 11:34 pm

    – chatting pasal kim kardashian ngan enol <– spesifik tu wahahahahahahahahahahahaha!!!

  2. 3 azlin March 25, 2011 at 7:09 am

    hey makcik! ku malas gile nk blog dh. kalau bosan, mu cite la pasal percutian mu tu. nak gak ku tau. kedai2 yg ku sajes, mu pegi x? mu bwk bekal ke apa ke…

  3. 5 choclairissa March 27, 2011 at 6:14 pm

    yeay muah2 rumet menjawap tag i~

  4. 7 Klise March 28, 2011 at 12:01 am

    nnt reply tag lolx lama siau tak men tag2 ni. aku jauh dari kom ni. nak taip panjang2 pakai enset nnt aku emo hahaha

  5. 8 Klise March 28, 2011 at 12:02 am

    owh btw sabtu ni == smalam ke? aku g lambir pastu kemas rumah sewa huhu

    • 9 beluncas April 3, 2011 at 9:29 am

      lambir national park? best x? borneo rainforest not bad la. tp untung kalau ko sempat n brani nak try sumer xtvt teambuilding dia..kalau tak rugi duit. tapi makanan sedap2 woo

  6. 10 fananina April 2, 2011 at 2:21 pm

    aku buat blog baru..wahaha
    http://drfrhn.blogspot.com


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 4 other followers


%d bloggers like this: