Surviving february..

Sepatutnya skrg ni aku patutnya tgh smgt pikirkan trip ke tytbr, tp tu la bnda plg last dlm otak.

February ni bulan yg plg sibuk, aku rasa cam x cukup tgn. Baru laswik g miri, cuti2 la sgt, tp sbb ade urusan len gk.

Sbb byk sgt urusan, semua trmasuk personal, core job, non core task, kadar emosi jadi tak terkawal. 1st time seumur idup aku nangis openly dpan rakan2 se dept, time tgh miting plak tu!

Yg klaka tu, orang len yang kene marah, aku yg over nangis kt tepi, konpem, emosi x stabil.

Dan kene jadik org tengah merajuk org lain, temper org lain, adeh semuanya february ni la nak jadi. Kawan tarik diri las menet dari keje teamwork, akak yg kamcheng ngan aku nak transfer la, mcm2!

Masih ade bbrapa ari lg nak abes bulan 2 ni, hiap2, jamie, tabahkan hati!

4 Responses to “Surviving february..”


  1. 1 enol February 21, 2011 at 9:47 pm

    hiap hiap ayuh sila lah tabah!

  2. 3 choclairissa March 1, 2011 at 9:14 am

    tabah rumet..sile pk kan yg mu bakal bercuti riang ria lepas ni…so mu kene menempuh dugaan dulu~

  3. 4 beluncas March 3, 2011 at 7:34 pm

    hehe..sedang bertabah rumet! sambil menahan gusi sakit~


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 4 other followers


%d bloggers like this: