Planning for a trip

lebey kurang sebulan lagi aku and nasir nak pegi ke Tempat-Yang-Tak-Brapa-Rahsia@TYTBR. (kenapa tak brapa rahsia? sebab aku da terbagi tau sikit2 member dan nasir pun da riang ria pegi tulis kat fb, cett).

ni sebenarnya adelah surprise gift tuk birthday bulan satu ritu, and jugak 2nd hanimun. hanimun la kiranya sebab tak bawak icad..huhu.

abes la, mesti la hari2 harus wajib bercalling icad. seb bek ade kawan suggestkan beli sim card prepaid sana je, sebab mahal nak ber roaming call malaysia.

agak nebes sebenarnya, sebab ni la julung2 kali pegi obesi setelah sekian lama. seumur hidup aku, penah dua kali je travel jauh2 ni. sekali masa skolah rendah, trip to Indonesia. sekali lagi masa form 2, pegi umrah.

kedua2 trip pun pegi ngan mak ayah and ramai orang lain, and semua benda ada schedule, places to visit etc2.

sekarang pegi berdua and takde amek pakej ape. maka pepandai la yer kat sana nanti.

oleh itu dari sekarang da asek gugel je TYTBR, tengok places of attraction, planning nak pegi mana. kedua di gugel ialah halal food to eat. nasib baik la, kalau ngikut location map hotel yang bakal di duduki, keliling tu boleh tahan banyak gak halal food outlet.

mudah2an jadi la trip ni, ameen. and semoga semua urusan dipermudahkan di sana, ameen. dalam nebes2, tapi debar2 excited jugak ^_^

 

6 Responses to “Planning for a trip”


  1. 1 Klise February 6, 2011 at 12:02 pm

    g mana beb. tshirt saiz xl selai ek. terimakasih

  2. 3 aibonlise February 6, 2011 at 10:50 pm

    haha rofl aku main2 jer r jamie oi
    why so serious?
    xD

  3. 5 Hazliza February 6, 2011 at 11:20 pm

    TYTBR! aku tau aku tau! nasir g smbg dlm eng room. hahaha..😛


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 4 other followers


%d bloggers like this: