Weekend Yang Happy~

kalau wiken ni tak happy pun, terpaksa happy2kan diri, before encik suami sibuk untuk plant shutdown. officially..ini ialah minggu terakhir untuk kami berehat2 sblum kene masuk opis kul 7 pagi dan kuar kul 7 malam for the next 50 days, uhuk2.

jadi mntak maap kepada puan zaza comey dan jugak en hafiz sekeluarga yang membuat open house pada ari sabtu. sabtu tu adelah busy untuk pegi servis kereta dan juga untuk…

jeng jeng jeng..

buat surprise untuk suami dgn belanja tido hotel satu malam dan belanja dinner kat hotel, boleh order sesedap rasa apa jua mau! (oh..skrg aku suda bangkrap sikit..hoho).

pada hari jumaat petang tu telah curik2 telepon encik hotel dan mintak dia decorate bilik romantik2 sikit..sekali dia cakap.. “eh sekejap ye puan..saya check dulu dengan housekeeping department, kami tak pernah lagi dapat request macam ni’.. cess..ade sedikit bengang di sini.

ade satu lagi hotel sebenarnyer, tapi hotel tu, walaupun rasa dia boleh fulfill request, tapi food dia agak kureng sikit compare dgn hotel yang first tadi.

jadi nasib baik, orang hotel first call balik,dia cakap dia boleh ubah theme bilik jadik romantik sikit and tak ade caj tambahan.

cuma satu je surprise yang fail. nk request set up table and dinner dalam bilik dia tak boleh buat T_T

jadik ok la.. book otel, nanti malam tu order saje la sesedap rasa encik suami.

so kul 8 malam kami check in…and rasa happy dpt bilik romantik~~ ye..thp romantik adelah bertahan selama 5 menet saja..sebab baby icad pun riang berlari inspect ke sana ke mari (sila check Video kat tab atas: Mama and Icad Inspect Bilik).

dengan jamban2 di hiasnya kau (sila lihat gambar di bawah sana)

masa makan malam, berangan nk suh waiter tgkp kan gmbr semasa dinner, tp hidangan sudah jd buruk cam makan kt kedai mamak sbb icad sudah sepah2kan meja,huhuhu.

tapi kesimpulannya..sgt happy jua~~

So kepada encik suami..selamat ulang tahun besday ke 26 (25hb 9 yg lepas) dan selamat ulang tahun kawen yang kedua (11 oktober ini)! semoga kita happy2 sentiasa bersama icad dan adik2 dia nanti, insyaAllah.

This slideshow requires JavaScript.

4 Responses to “Weekend Yang Happy~”


  1. 1 enol October 4, 2010 at 9:34 pm

    hias jamban tu aku takleh handle!!!!

  2. 2 beluncas October 5, 2010 at 7:08 pm

    haha..aku jua. rasa syg nak berak =D

  3. 3 momo October 5, 2010 at 7:22 pm

    hayatilaa berak anda secara perlahan lahan.. se”plop” demi se”plop”

  4. 4 beluncas October 6, 2010 at 7:48 pm

    semoga lancar tnpa buasir~~ (ah rindunya kat sinchan)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 4 other followers


%d bloggers like this: