Permata hati demam pulak~

EL ini hari, menghantar icad ke klinik dan balik jaga dia.

demam panas, dan juga tiba2 da mula batuk. baru terlelap, terjaga balik sebab batuk kuat sangat. and ade kahak, tapi tak pandai nak keluarkan. bila dia cuba, akhirnya muntah je.

sekarang baru lena sikit, lepas da puas mengamuk…

biasanya aku tak risau mana sangat, tapi berita yang ini buat aku cemas sket:

http://thestar.com.my/news/story.asp?file=/2010/4/20/nation/6092211&sec=nation

that girl memang died in sibu… (sibu GH)

tapi dia bersekolah di bintulu…malahan di satu2nya tadika yang ada kat taman perumahan aku..

yer, taman perumahan aku….tu yang tiber2 kerisauan nih.

and her father, walaupun aku tak kenal, tapi dia secompany jugak, cuma kat plant sebelah.

tak dapat bayangkan kesedihan yang dorang rasai =c

malam ni kene pergi klinik tu balik, hantar sikit urine icad, untuk testing (aku pun tak pasti nak test ape). tadi tunggu dekat dua jam kat klinik, taknak jugak dia kencing2, kene balik umah dulu.

ya Allah, sehatkan la anakku, sehatkan la aku dan suami untuk menjaganya. (dan2 kepala aku pun terasa beratt je arinih).

badan dia da start panas balik…tadi da kebah sikit.. =c ok ppl~ berlalu dulu~. doakan icad cepat sehat kay~

2 Responses to “Permata hati demam pulak~”


  1. 1 rama_rama April 24, 2010 at 6:51 pm

    Doa baby kamu semboh cept~~
    Jgn lupe doa ye…?

  2. 2 beluncas April 25, 2010 at 1:08 pm

    tq~ arini da bertambah baik da, alhamdulillah


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 4 other followers


%d bloggers like this: