Black Magic..

black magic…dark magic…evil magic…ilmu sihir..ilmu hitam…ade name2 len lagi?

baru2 ni, aku dikejutkan dengan news yang seorang family member terkena benda2 yang tak baik ni. dia sakit (aku tak mahu terang specific sakit macam mana), pergi hospital, check2 tak ada ape2. bagi2 ubat sumer tak jalan. sampai di suggest untuk operate, kot2 da operate bleh tau source penyakit.

akhirnya macam bese la, naluri ibu dia kuat menyuruh dia balik, berubat dengan seorang kenalan ustaz. berkemungkinan mungkin buatan orang.

kenapa aku cakap kemungkinan. sebab mungkin jugak ustaz tu silap, kita semua ni manusia biasa aje. tapi kalau betul la…haih..memang hitam betul orang yang tergamak buat macam ni. sehitam ilmu yang dia pakai.

keluarga aku, tak kira la keluarga asas mahu pun kembangan, memang tak sunyik dari terkena benda2 begini. salah satu nasihat yang paling baik pernah kami terima, ialah suruh muhasabah diri, kadang2 mungkin padah mulut sendiri, terlepas cakap menyakitkan hati orang.

salah satu method yang paling aku suka pun, ade sorang ustaz tu, pesan, sedekah kan aje fatihah dan surah2 lain banyak2 kepada pembuat jahat tuh, berdoa kepada Allah, mintak dilembutkan hati dia, dan berhenti dari meneruskan sihir tuh.

di saat ini, nasihat sama aku gunakan..mane la tau dapat menolong family aku.

aku tak tau nape aku tulis pasal ni. aku terganggu mungkin. hati aku trusik. sedikit sebanyak aku tak puas ati, tringin sangat aku nak tau sape la si jahat tuh.

dalam keadaan emo mcm ni, kalau aku tau sape, aku nak jmpa dia, ketuk2 muka dia dengan safety boot red wing, pijak2 atas perut dia, pastu ikat dia kat pokok penuh kerengga.

baik. tu da tersasar jauh sgt,hoho.(tapi kalau boleh buat, nice jugak).

nape..nape org2 yang merogol, contoh kanak2 kecik tak bersalah, pastu tak dpt2 di tangkap pihak polis, orang2 macam ni tak nak plak tolong hukum perogol2 tuh? pegi la santaukan ke ape ke.

kalau aku nak tanya, kenapa and kenapa… mgkin tak abis2 and nanti otak aku pun jadi gila. jadi mari la bertenang kembali… dan berdoa supaya orang tu insaf dan lembut ati dan berenti dari perbuatan dia tuh.

p/s: still..kalau bleh ikat orang jahat tu kat pokok byk kerengga…mmm….

4 Responses to “Black Magic..”


  1. 1 aizat January 30, 2010 at 10:25 pm

    ganas gak ko nih..pakai safety boot black hammer aa,lg power kot

  2. 2 beluncas February 1, 2010 at 9:29 pm

    black hammer ringan x? red wing ni mcm nk tertanggal lutut pakai, hahaha.

  3. 3 aizat February 3, 2010 at 7:42 pm

    boleh tahan gak aa ringan.yp skang aku guna yg kilang bagi, tahan panas dapur so berat sket aa

  4. 4 beluncas February 6, 2010 at 10:34 pm

    safety shoes selain dr betul2 safe..sepatutnyer kene comfy gak. nanti nk usha2 blackhammer la~~


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 4 other followers


%d bloggers like this: