Twenty Five?

terasa sgt tua bangka…

yet..umur bertambah…tp amalan aku adekah da bertambah or masih di takuk lama…

and banyak ke lagi baki umur aku? huhu.

aku nak tgk irsyad membesar, nak tgk dia berkawen, dpt cucu.

aku nak spend usia emas and sisa2 hidup nanti dengan nasir.

aku nak tengok teknologi ape lagi mampu manusia capai bila anak aku da besar panjang esok.

aku nak sempat bertaubat.

somehow aku rasa, mcm aku semakin tak cukup masa. mcm masa aku da tinggal sket.

scary rasanya bila tak tau bila lampu kita nak padam.

bagaimana pun, terima kaseh sgt2 kepada sumer kawan2 yang wish, tak kire la kat fb ke, YM ke, sms ke, depan2 ke…tq sumer. cuma kt fb tu aku x larat nk reply sumer. bukak fb pun da malam masa tuh.

tq jugak kepada suami tersyg sebab bawak jalan2 miri tuk celebrate besday. beliau tak ade bg ape2 adiah, tp aku pun tak ade idea nk request ape2. gi shopping td pun, beli barang baby lagi, tengok mainan dia la ape la..

and walaupun dia luper nk wish masa ari besday tu sendiri, tp yang comeynya, dia igt nk wish sehari sebelum and jugak sehari selepas. adeh~ =)

oh berckp pasal baby, sekarang otak masih memikirkan barricade tuk baby tuh. akhirnya tak beli kot, antar kedai buat sendiri ala2 kadar. rasa macam outcome mesti tak comey, tapi kalau dapat berfungsi ngan baik tuk halang baby merayap jauh2 and yet masih ade ruang cukup nak main2, da cukup baik da.

(doakan jgn la jadik mcm projek KH rupa parasnya nanti..hahaha).

0 Responses to “Twenty Five?”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 4 other followers


%d bloggers like this: