Mana nak carik?

sape tau mane or kat kedai mana nak beli barricade or pagar penghalang untuk baby macam dalam kartun rugrats tuh? (tak sama pun takpe, asalkan fungsinya sama,hoho)

memang ade jual ke? irsyad da berguling2 sgt jauh, da nk merangkak jua, sebab da boleh angkat perut, tapi tak lama. kalau kejap2 nak tinggalkan pegi bilik air ke ape ke, rasa selamat sket klu de penghalang. (oh, halang pakai bantal tak braper berkesan da)

kalau pakai menatang ni at least kemas sket, takde la menimbun2 sepah2 bantal. kalau tau bgtau yer!

6 Responses to “Mana nak carik?”


  1. 1 momo January 1, 2010 at 11:34 am

    kat kedai2 beby takde ke? mothercare ke..

    nih ade contoh.. tp mahal tak ingat..
    http://www.littlewhiz.com/pd_taihoyo_play.cfm

  2. 2 beluncas January 1, 2010 at 12:08 pm

    aaaa…bestnya! menarek2~~~ ape nama betul benda ni? play yard?

    kalau ade yg len2 lg nk sharey2..siler la yer.

    aritu ade g mothercare, tp beli baju2 je la..mcm x pasan plak. tp g kt midveli, ade kadai baby equipment, dia ade la mcm khemah camtuh, yg nanti baby jd leka men dlm tu je. tp cenonet sgt. pashtu klu baby da merangkak, babai la nak stay je men dlm tuh.

  3. 3 momo January 1, 2010 at 5:52 pm

    nnt kalau da bli.. lepas anak 2 3 n da taknak pakai lagi.. leh kasi saya pula.. nk wat kurung kura-kura

  4. 4 beluncas January 1, 2010 at 6:17 pm

    pas anak dua tiga…jgn2 da jahanam da pun…hoho. lgpun simpan la kura2 dlm aquarium ke kolam ke! buat kurung rabbit bulih kot.

  5. 5 miss2mrs February 17, 2010 at 5:53 am

    JAMIE! I saw one dekat shopping KMART sini… tapi camne jamie nak datang beli kan..? huhu… :p

  6. 6 beluncas February 17, 2010 at 11:50 pm

    cess cess cess! haha. takper2… da dapat da barricade baby tu..tp version menggabung combine dua katil single. horror jugak rupanya, tapi bleh la di guna pakai, ngee


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 4 other followers


%d bloggers like this: