Lazy Mom Guide to Everyday Life

1) Olay Total Effect

All-in-one solution for the skin. simple.

2) Maggi Cukup Rasa

Goodbye nak mengupas2, menumis2 bawang la bagai. mudah.

3) SynHz Auto Baby Rocker

Tangan tidak perlu mengenjut buaian dengan jitu. Terima kasih.

4) Ginvera Olive Oil

Mekap remover merangkap pelembap rambut dan pelembap seluruh badan. senang.

5) Pacifier


Berkesan untuk melelapkan kembali bayi yang terjaga2 ayam. fuhh.

6) Tudung Ekin


Ala2 ekin sebenarnya. tidak perlu mengiron tudung lagi. sarungkan saja. siap.

7) Makanan segera bayi


tiada masa lagi untuk memasak bubur nasi sendiri. bagi yang ini lebih mudah. tapi irsyad macam dah mula jemu. alahai.

12 Responses to “Lazy Mom Guide to Everyday Life”


  1. 1 azlin November 30, 2009 at 9:04 am

    makanan baby pon de segera punye?? gile ahhh…aku setuju dgn tdg ikin..cepat gile2…cume bile direndam terlalu lama sbb malas nak bilas, depan nye menjadi kemek2…mie..bile balik semenanjung???

  2. 2 momo November 30, 2009 at 6:53 pm

    tgk.. kan saya da kate.. kamu c malash!

  3. 3 beluncas November 30, 2009 at 7:50 pm

    lin: last week ade aku balik. tp x balik umah pun. de course kat kl. ko da de kt sini ke nih??

    yang tudung ekin jd kemik2 tuh, stuju2~ haha. len kali klu rendam x kena yang awning dia tuh, err..di kira basuh x?

    momo: kamu gemok malas, huh

  4. 4 azlin December 1, 2009 at 7:47 am

    tu la. aku pon pnah terpk bhgn awning tu xyh rendam tp cam takut basuh x sempurna je.
    aku x blik lg. lg smgu blk rr.

  5. 5 enoll December 1, 2009 at 10:52 pm

    harini aku belajar vocab baru dari blog ko. “Pacifier” = Puting. Didirect translatekan lain benor bayangannya. Apasal nama dia saintifik betul, bunyi macam boleh wat tajuk filem je “The Pacifier”. bunguk tul aku ni lemau english.

  6. 6 beluncas December 1, 2009 at 10:57 pm

    lin, dengan mengejut, walaupun sgt penat, aku cam de balik lg december nih. tp kat permata bangi…

    nol, yer, aku tau vocab ni pun sebab nengok cite pacifier tu la. err..ko tengok kan? yg ade vin diesel tuh.

  7. 7 enoll December 2, 2009 at 12:03 am

    kesalnya aku tak tengok. Pacifier tu ade cite pasal puting baby ka?

  8. 8 beluncas December 2, 2009 at 8:40 pm

    seigt2 aku, sekali je kot spjg muvi tu de sebut pacifier. dia citer pasal dia jd bodyguard family nih, but end up jadi macam baby sitter sebab budak2 kecik mane la tau takut kt bodigad.

  9. 9 momo December 2, 2009 at 11:30 pm

    rase nk campak gula2 dlam mulut eby yg tgh nguap tu.. msti pastu die tamo ikut kamu da.. sbb die suke abg momo yg kasi die gule2 nih

  10. 10 beluncas December 2, 2009 at 11:39 pm

    gmbr menguap tu..ketara betul kan dagu berlapis dia,wahaha. memang anak mak. mesti da besar menyalahkan mak dia sebab debabkan dia,haih

  11. 11 choclairissa December 7, 2009 at 12:04 pm

    rumet..i gune olay total effect utk mencegah penuaan. hehe mu rase berkesan x setelah menggunakan produk itu?

  12. 12 beluncas December 12, 2009 at 5:32 pm

    rumet…i pun x dpt nak bgtau bekesan ke tak =D so far i pakai actually mcm minyak sket muka i. tp i cam bersangka baik je la..mgkin kandungan pelembab dia tinggi ke,haha.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 4 other followers


%d bloggers like this: