Aneka Baju2 Ku

Macam da terlewat nk buh da. tapi ni la antara aneka baju pinjam yg aku laramkan (except baju nikah, sdn bhd duit sendiri beli kat kamdar tau,haha). lagipun masa entry tang biler tah, aku de ckp nk upload pic secara random dan sesedap rasa. so inilah dia. sila klik tuk gmbr yg lebey besar.

hmmm

erm..aku tidak memakai baju2 seperti kimono la, cheongsam la. salah satu sbb nya mgkin fotograper aku lelaki (da la kawan husband sndiri,hoho). so nad, mgkin ni peluang tuk ko buat bisnes, byk lg pengntin luar sana nk pakai baju seksi meksi tapi maleh sbb laki yg tgkp kan gmbr, hehe.

6 Responses to “Aneka Baju2 Ku”


  1. 1 naffeesa November 21, 2008 at 10:52 am

    posing ms kawin kat tempat ikan bakar tu nampak cantik la.. sgt damai~

  2. 2 nadxoxo November 22, 2008 at 11:57 am

    hehe, sbenanye banyak je photog pompuan, cuma kene cari la🙂 kalo nad jadi photog, boleh, tapi nak kene asah lagi bakat nih + kene berenti jadi org dlm industri IT la kot, nnt takot takleh balance pulak. hehe. btw, thanks sbb ingat daku🙂

    cantik2 la gamba tu! especially yg gamba paling atas kiri tuh. cun! pakaian apekah itu? jawa kah?

  3. 3 'Ain Nasir November 22, 2008 at 12:07 pm

    cess…igtkan baju mengandung la td..hikhikhik

  4. 4 Aten November 22, 2008 at 4:05 pm

    Jamieeeeeeeeeeeee! Aten nii. Mahu link boley? :))
    oh ohhh, aku tau aku lmbt, tp stillll : congrats on ur wedding! dan juge utk mr jamie/jamie junior! hehe.

  5. 5 beluncas November 23, 2008 at 1:33 pm

    enap: haha..cam ek ko? tp posing kt situ bleh la..nk mkn kt situ jgn harap, super mahal

    nad: hehe..ala nad..sekali sekala layan special request kengkawan je..pe salahnyer ;-> erm…baju tu yer? bukan baju jawa, aku pun x baper pasti baju keturunan ape, tp yg penting, sanggul tu di panggil sanggul lintang, seksa nk pakai tuh -_-

    ain: hatta selai pun aku x beli lg..haha. smntara leh pakai jeans ngn baju bese ni, biar aku gune seabes baik dulu.

    aten: aaaaaaaaaaaaaaaaaa….lama x dgr kaba ko! siler2 link. nanti aku pun add link ko. tq gk for ur wish!

  6. 6 choclairissa November 29, 2008 at 2:15 am

    rumet..nnt mu kene bg pic dlm cd tu kt i tau~


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 4 other followers


%d bloggers like this: