2 minggu dan 1 hari~

hye rakan2 sekalian,

selamat hari raya and maaf zahir batin kepada semua. this will be my last entry before kawen, after this da bercuti panjang for raya and sambung dgn cuti kawen trus.

harap kalian semua akan mendoakan segala perancangan dan perjalanan majlis daku nanti berjalan lancar. doakan juga aku di kurniakan rumah tangga yang aman bahgia sampai akhir hayat.

memandangkan ada beberapa rakan sebaya yg bertanya pasal kaler tema family aku nanti dan bercadang nak pakai kaler yg sama, kepada semua jemputan yg lain, anda juga di alu2kan klu mahu turut memeriahkan suasana dgn berpakaian kaler oren jua, hehe. tapi tiada paksaan. cuma sekadar nak suka2.

tidak lupa jua, ampun maaf kepada mereka2 yang terlupa aku mengundang. jgn la berkecil hati hendaknya. aku manusia biasa, pasti byk nama yg terlepas pandang, dan pasti la bukan semua boleh aku jmput, kene ikut kemampuan jua hendaknya.

akhir kata, semoga berjmpa lagi di nukilan2 yg akan datang. kalau tak jmpa nukilan, jmpe je la aku ni ha depan2..hehe.

samat papai~~~~ =)

10 Responses to “2 minggu dan 1 hari~”


  1. 1 estoytriste September 27, 2008 at 7:56 pm

    Jamie!! Liza ni..

    How are you?? BTW, congrats sgt². Actually lama dah tau.. Arina yg bagitau.. tapi cam takde kesempatan nak contact Jamie.. so sorry…

    BTW, saya link Jamie tau.. =)

  2. 2 azreen September 28, 2008 at 3:36 pm

    jamie, good luck! selamat hari raya aidilfitri!
    so excited for you!
    insya-allah we will be there on your big day!🙂

  3. 3 beluncas October 1, 2008 at 3:43 am

    liza: liza! ya Allah, sekian lama menghilang x dgr kabar brite! tiber2 muncul kt sini, tekujat aku, hehe. tq for the wishh.. nanti kontek2 la ngn intan tau klu sudi dtg, ni tgh limited access tenet nih, nk frwd kad pun x de dlm pc neh =c

    azreen: tq! mmg tgh tak tentu arah skrg, huhu. arap2 sumer nyer ok, aminn

  4. 4 choclairissa October 1, 2008 at 10:55 am

    rumet~
    di hari raye ni i melusuri blog mu utk tau update2 tkini..
    i xsure la rumet i dedicate sms raye ke mu ke x..tp jap gi i sms mu..

    liza..jomla pegi jamie kawen..

  5. 5 beluncas October 3, 2008 at 12:40 am

    allah..rumet… i x dpt sms mu. em…ke mu anto ke number digi? number digi i sudah wafat menjelang raya ritu =c i luper nk topup2 da 3 bulan kot, haha. tau2 da KO.

  6. 6 intansuNSHin3 October 8, 2008 at 6:47 am

    cik belun..congratz~ xsabar nk p umah hg😀

  7. 7 fafa October 9, 2008 at 11:10 am

    Jamie,
    Tahniah nak jadi pengantin. Teringin sangat nak datang.
    Nanti letak gambar2 ye. Dengar cerita ramai kengkawan nak dtg tu.

  8. 8 azlin October 12, 2008 at 8:51 am

    mie..aku menunggu dgn penuh sabar updet ko..cepat sket o9 n tulis blog..n jgn lupa pic2..dh tgk sikt kat blog fana..

  9. 10 beluncas October 18, 2008 at 4:01 pm

    thank you all~~!! uwaa…akan update bila ada masa nanti kay =)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 4 other followers


%d bloggers like this: