a series of unfortunate emails..

haha…title tu terkuar time tgh chat2 ngn seekor encik yg nk g jmper bakal mak mertua dia sok…haha (u know who u r rite?).. ruginyer aku x de kt utp, leh aku golek2 g bilik awek dia usik2..miahahah…

aku smpai ke umah mase ptg jumaat. punyer la eppy smpai ke umah..riang gumbira je aku. smpai2 je aku mkn..pashtu men kucing jap..pashtu mandi2 lepak kt bilik etc2~ aku igt…sure holiday ni riang banget buat gue~~ (walaupun dlm hati terbyg software kacang-jaring ku syg yg belum di pelajari..uuu).

tp aku yg gtl tgn ..mlm itu telah online dgn jayanya.. maka akibat kegatalan diri ku mengonline… aku telah membaca sesuatu yg aku x patutnyer bace… n memakan diri. selepas itu..mula la aku mengutus emel kepada mereka yg berkenaan…berkaitan perkara yg memakan diri itu td…

maka terjadi la ..”a series of unfortunate emails” T_T pe yg d emeli kan tu..aku smpan je la sbg rahsia ati. tp penderitaan dia tuh, biar la aku share kt sini, sbb aku x de tmpat nk share pun sedey aku melainkan blog yg buruk ini.

balas punyer balas…makin pedih aku rase… benda yg di tanya x berjawab, benda yg baru makin timbul, makin timbul kekusutan ati. air mata da x leh nk takung2 da…tp pc ni kt depan bilik mak bapak aku. mak yg prihatin da 80 juta kali kot kuar masuk kuar masuk. time tu otomatik airmata stop..ngahaha.

bile pc aku tutup… aku bergolek ke bilik… nk tido la kunun… tp ahirnyer yg aku wat..golek2 ngis je la… pashtu aku cube gak tido…tgk2 jam da 4 pagi pun (ni tgk jam hp, jam bilik mati, time2 ni la nk mati…cess). ahirnyer biler da lelap… terjaga byk kali…

aku tahu, org yg aku emeli tu…klu dia da tido nnt..mmpi dia indah2 je..x de aku pun dlm mmpi tuh. aku je yg bodo.. mcm member aku arep ckp “ko je yg pikir lebey”.

so esoknyer (meaning hari sabtu la).. makin bertambah mlg… nk bukak emel lg da x brani, aku decide nk tunggu mlm. pashtu sbb tak tido nyenyak mlm tdnyer..aku asek tido je aritu…kejap2 tertido, kejap2 tertido. smpai la kene mara ngn mak aku.. “mcm ni baik x yh balik.”, dia ckp. T_T mujur la dpt 1 call, leh la aku escape dr dunia duka ni kejap..(kejap je pun). lepas tu, seperti cik syafrey, kami x mampu nk sorok klu da ngis mlm sblum tuh. mata mesti bengkak giler pagi tuh.. n bese la, mak aku pasan lg… “ni ngis la nih, bengkak je mata tuh”. aku yg cool dgn segera berkata “isk, mane de. x de keje nk ngs~”. hahaha

mlm ni, mood masih x btul…tp mujur la nmpk nagase tomoyo (hero my boss my hero) kt cenel animax td.. heheheehhehe..jadik ceria sket. cume x smpat nk tunggu dia nyanyi je la =u

mgkin org len x dpt relate pun ngn perasaan or story aku nih.. tp  a series of unfortunate email leh je jadik a series of unfortunate sms, ym, letters, bulletin…etc.. pape yg leh membuat korg down ketika itu…dan keesokkan arinye dan mgkin gak..utk satu tempoh yg pjg lagi d mase adapan. mgkin benda tu berpunca drpada korg sendiri yg mencarik padah~ . cth mcm kes aku nih.. aku bace pe yg aku x patut bace. org len mungkin tnya ape yg xpatut mereka tnya, or nmpk ape yg x patut mereka nmpk… haha….pape la..

adios… -_-

7 Responses to “a series of unfortunate emails..”


  1. 1 ebar February 17, 2007 at 3:01 pm

    oit..panjang nyer citer ko, padehal ko hanyalah seekor ulat beluncas… ingt…ulat beluncas…ulat beluncas…cas…cas..cas (bunyik gema) =p

  2. 2 jamie February 17, 2007 at 3:04 pm

    siput ebar! x jadik aku nk down! cpt giler komen… sengeh dah aku part “cas cas cas” tuh… err,,, budak utp de sorg name cas -_-

  3. 3 paceek February 19, 2007 at 11:14 am

    aku dah selamat menjalankan misi!!

    xyahla nangis2x..

  4. 4 jamie February 19, 2007 at 11:32 am

    ko mmg la x nangis2..mission ko da accomplished =p aku ngis mlm tu je.. sok nyer da riang ceria mkn mcD da ngn mak bapak aku =p

  5. 5 aisyah sahdan March 14, 2007 at 1:23 am

    mie aku slalu aje ade a series of unfortunate phonecall.pastuh die tak ankat.aku aje sebok2 call~oh jap aku call kau.lam tak cakap kann..

  6. 6 jamie March 14, 2007 at 2:32 am

    syah!!!!!!!!! tq call! x sangka btul2 ko call plak..dah2…g tido..nite2 =)

  7. 7 Ain Nasir March 14, 2007 at 9:21 pm

    bile mau apdet nih? call? Aku jrg dpt call…sll aku yg call rmh..huhuhu


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




Archives

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 4 other followers


%d bloggers like this: